.jpg)
.jpg)
.jpg)
Gelenler Türk değil, Müslüman Osmanlı ahalisidir. Büyük Osmanlı yıkılıp yerine küçük Osmanlı olan TC devleti kurulunca, bütün eski Osmanlı tebasi geri dinmek zorunda kaldılar. Balkanlar'dan gelenler başta Arnavutlar, Mustafa Kemalin soydaslari, Pomaklar Celal Bayarin soydaslari, Boşnak ve diğer Müslüman ahali. Kafkaslarda gelenlerde Çerkezler, Çecen ler ve Diğerleri dır.
Gelenlerin hepsi Türk ve müslümandır iyi oku iyi incele araştır öyle yorum yaz ... Bilip bilmeden ahkam kesme Adına yakışmaz bilesin .
Sn: Hasan Piroğlu Oğuz boyu Anadolu'yu göç iskanları ile Türk'leştirmiş,aynı iskan politikasını Osmanlı Devleti'de Balkanlar ve Orta Avrupa'da uygulamıştır,ilk gidenler Anadolu'dan bölgeye iskan ettirilen Oğuz Türkleri dir,Bölgede Türklerin yaşayışına diğer halkların hayranlığı,ve devlet politikaları,belli başlı bölgelerde insanların İslam inancına geçmesine vesile olmuştur.İşin aslı budur.Gelenler Türk değil sözü,bilinçsiz ve bilgisizce yazılmış bir sözdür.
harika olmuş ellerinize sağlık
Doğu ile Batının Buluştuğu Nokta: Galata Köprüsü
Dr. Ali Okumuş
Osmanlı Tarihi'ni Yazan Elçi: İgnatius Mouradgea Dohsson
Cüneyt TEPE
Fethi Paşa Korusu'nun sahibini hiç düşündünüz mü?
İbrahim AKKURT
Tuna Nehrinde bir Seyahat ve bir Hoş Sohbet
Dr. Osman Nihat BİŞGİN
Büyük Bozgun Ve Balkan Savaşları 1912-1913
Kasım BOLAT
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET
